Πληροφορική Ελλάδος

Απεικονιστικά Εργαστήρια RIS

Το Gi-Maxima περιλαμβάνει ειδικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την κάλυψη της καθημερινής ροής εργασίας των απεικονιστικών εργαστηρίων:

Επεξεργαστης Κειμενου

Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ένα ολοκληρωμένο εσωτερικό επεξεργαστή κειμένου που προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας και εισαγωγής πολλαπλών προεπιλεγμένων απαντήσεων ανάλογα με το είδος της εξέτασης.

Ηχογραφηση & Απομαγνητοφωνηση Εκθεσεων

Το Gi-Maxima προσφέρει καινοτόμες δυνατότητες που αυξάνουν σε μεγάλο βαθμό την παραγωγικότητα, ελαχιστοποιούν το περιθώριο λάθους και εξοικονομούν χρόνο τόσο από τους ιατρούς, όσο και από το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου. Όπως:

  • ηχογράφηση της εκτίμησης του ιατρού
  • αποθήκευση του ιστορικού του εξεταζόμενου
  • απομαγνητοφώνηση ηχογράφησης
  • σύνταξη της έκθεσης
  • συνεργασία με όλα τα νεότερα συστήματα αναγνώρισης φωνής, τα οποία έχουν αρχίσει και ωριμάζουν για την ελληνική γλώσσα

Προεπιλεγμενα Εντυπα Εκθεσεων / Απαντησεων

Διαθέτει προεπιλεγμένα κείμενα εκθέσεων / απαντήσεων (σύμφωνα με τις απαιτήσεις του τμήματος) και παράλληλα να ελέγχει και παρακολουθεί την επεξεργασία τους μέχρι και την οριστικοποίησή τους με ηλεκτρονική υπογραφή από τον/τους εξουσιοδοτημένο/ους χρήστη/ες.

Διαμορφωσιμα Εντυπα

Η μορφή των εκθέσεων / απαντητικών εντύπων μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κέντρου. Ο σχεδιασμός μπορεί να περιλάβει τις εικόνες, προερχόμενες από τα απεικονιστικά μηχανήματα όπως και άλλα στοιχεία (πχ. λογότυπο, παρατηρήσεις κλπ).

Σημανσεις Ειδικου Ενδιαφεροντος

Περιλαμβάνει δυνατότητα χαρακτηρισμού των εκθέσεων /απαντήσεων (πχ. ενδιαφέρουσα, σημαντική, ερευνητική, συμβουλευτική, εκπαιδευτική κα.) ώστε να δημιουργούνται / τηρούνται αρχεία ειδικού ενδιαφέροντος.

Συνδεση με Συστηματα PACS

Προσφέρει διασύνδεση με συστήματα PACS για την ανάκτηση, προβολή και διαχείριση των εικόνων απευθείας στο Gi-Maxima.

 

Για αναλυτική παρουσίαση των χαρακτηριστικών του Gi-Maxima παρακαλούμε καλέστε στο: 210 6606015 ή πατήστε εδώ.

Επόμενο: Διαχείριση Ιατρείων

error: Content is protected !!