Πληροφορική Ελλάδος

 Διαχείριση Οικονομικών

Online Αποστολη στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Το Gi-Maxima παρακολουθεί μέσα από την τυπική ροή εργασίας και χωρίς επιπλέον καταχωρήσεις τις εντολές και τις χρεώσεις του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Έτσι είναι δυνατή η έκδοση καταστάσεων καθώς και ο εντοπισμός προβλημάτων π.χ. από οφειλόμενες εντολές.

Οι καταστάσεις δημιουργούνται αυτόματα και αποστέλλονται online σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Αυτοματοποιημενα Reports

Το Gi-Μaxima σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την οικονομική πορεία του εργαστηρίου σας σε ημερήσια και μηνιαία βάση χωρίς να χρειαστεί να αναζητήσετε δεδομένα στο πρόγραμμα. Το επιτυγχάνει εκδίδοντας αυτόματα για εσάς , μια κατάσταση με οικονομικά στοιχεία και διαγράμματα τα οποία αποστέλλει στη διεύθυνση του e-mail σας.

Συγκεντρωτικη Λιστα Ανεξοφλητων Περιστατικων

Σας παρέχει τη δυνατότητα να πληροφορηθείτε σχετικά με τα ανεξόφλητα περιστατικά χρησιμοποιώντας κριτήρια με βάση την: ημερομηνία, τον τιμοκατάλογο (ιδιώτης, Ε.Ο.Π.Υ.Υ, ασφαλιστικές εταιρίες) κ.ο.κ.

Ομαδικη Τιμολογηση & Εξοφληση Περιστατικων

Σας επιτρέπει να τιμολογήσετε αλλά και να εξοφλήσετε περιστατικά ομαδικά, έχοντας ορίσει συγκεκριμένα κριτήρια όπως: προφίλ εξετάσεων, Ταμείο (τιμοκατάλογο), Ιατρό κ.α.

Διασυνδεση με Λογιστικα Προγραμματα

Προσφέρεται η δυνατότητα επικοινωνίας και μεταφοράς δεδομένων με λογιστικά προγράμματα για την εύκολη και χωρίς προβλήματα ενημέρωση του λογιστηρίου.

 

Για αναλυτική παρουσίαση των χαρακτηριστικών του Gi-Maxima παρακαλούμε καλέστε στο: 210 6606015 ή πατήστε εδώ.

Επόμενο: Αναφορές

error: Content is protected !!