Πληροφορική Ελλάδος

Διαχείριση Εσωτερικών Διαδικασιών (Back Office)

Κινηση & Καταστασεις Ε.Ο.Π.Υ.Υ / Διαχειριση Εντολων

Το Gi-Maxima παρακολουθεί μέσα από την τυπική ροή εργασίας και χωρίς επιπλέον καταχωρήσεις τις εντολές και τις χρεώσεις του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Έτσι είναι δυνατή η έκδοση καταστάσεων καθώς και ο εντοπισμός προβλημάτων π.χ. από οφειλόμενες εντολές.

Οι καταστάσεις δημιουργούνται αυτόματα και αποστέλλονται online σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Παραλαβη & Παραδοση Ταμειου

Η παράδοση των χρημάτων και των παραπεμπτικών από τη προηγούμενη βάρδια στην επόμενη βάρδια δεν απαιτεί πλέον χρονοβόρες διαδικασίες. Ο χρήστης εκτυπώνει με μια κίνηση αναλυτική κίνηση και τα αντίστοιχα σύνολα για το χρόνο της βάρδιας του, καταμετρά τα χρήματα και τα παραπεμπτικά του ταμείου του, και τα παραδίδει στον χρήστη της επόμενης βάρδιας.

Ανεξοφλητες Εξετασεις & Εκκρεμεις Εντολες

Σε κάθε αναζήτηση του εξεταζόμενου, ο χρήστης έχει στην διάθεσή του τα ανεξόφλητα ποσά και τα παραπεμπτικά που δεν έχει προσκομίσει ο εξεταζόμενος.

Συνεργατες Ιατροι

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του συστήματος είναι η παρακολούθηση της προσφερόμενης κίνησης από συνεργάτες ιατρούς του κέντρου. Το σύστημα μέσα από την κανονική ροή εργασίας παίρνει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να μπορεί να παρακολουθήσει την κίνηση εξεταζομένων ανά συνεργάτη ιατρό.

Διασυνδεση με Λογιστικες Εφαρμογες

Προσφέρεται η δυνατότητα επικοινωνίας και μεταφοράς δεδομένων με λογιστικά προγράμματα για την εύκολη και χωρίς προβλήματα ενημέρωση του λογιστηρίου.

 

Για αναλυτική παρουσίαση των χαρακτηριστικών του Gi-Maxima παρακαλούμε καλέστε στο: 210 6606015 ή πατήστε εδώ.

Επόμενο: Πληροφόρηση Διοίκησης

error: Content is protected !!